OM BYMADS

BYMADS er et lille firma som producerer produkter til børn i alle aldre. Vores produkter er af højeste kvalitet og vi søger altid for at sikkerheden er i top.

Firmaet er etableret grundet vores egen søn, som har været en flittig bruger af vores BabyRest. Da efterspørgslen på vores BabyRest begyndte at stige blandt venner og familie, besluttede vi os for at sætte produktet i produktion. Navnet BYMADS kommer af, at det er på grund af vores søn Mads at vi valgte at starte firmaet.

Mads, 10/5 2015

VORES PASSION

Vores passion er at leverer produkter som hjælper forældre til en nemmere hverdag

VORES VÆRDIER

Funktionelle og moderne produkter, uden at gå på kompromis med sikkerheden

MILJØRIGTIG MATERIALER

Babyrest er produceret af træ, der indgår i en bæredygtig produktion. Det vil med andre ord sige, at det træ, der benyttes til at fremstille gyngen, stammer fra plantager, hvor der plantes et nyt træ for hvert træ, der fældes. Derfor kan du være sikker på, at du ikke støtter ødelæggelsen af verdens regnskove, når du køber Babyrest.

DANSK DESIGN

Vores produkter er dansk designet, hvilket indebærer at der er taget højde for et tidsløst design, enkelt og stilrent samt de er nemme og praktiske at have med at gøre i dagligdagen.

 

SIKKERHED

Som forælder til et barn ønsker man sikkerhed for, at de produkter man bruger til sit barn, er sikre. Derfor er alle vores produkter CE godkendte og testet med langt større belastninger end det, produkterne under normal brug vil blive udsat for.

CSR

Vores produkter er produceret af træ, der indgår i en bæredygtig produktion.

Det vil med andre ord sige, at det træ, der benyttes til at fremstille vores produkter, stammer fra plantager, hvor der plantes et nyt træ for hvert træ, der fældes. Derfor kan du være sikker på, at du ikke støtter ødelæggelsen af verdens regnskove, når du køber vores produkter.