BabyRest

Mange forældre til spædbørn oplever perioder, hvor barnet er uroligt og græder meget. Det kan være svært at finde ud af som forælder, hvad man skal gøre. I mange tilfælde hjælper det, hvis man går rundt med barnet på armen, eller vugger barnet i dets lift på skødet eller mellem benene. Men ofte har man som forælder også behov for aflastning, så man kan hvile sig mens barnet hviler.

BESTIL NU

ERGONOMISK GYNGEEFFEKT

I Babyrest ligger barnet i sin egen lift. Liften er velkendte omgivelser for barnet, og er derfor et sted, hvor det føler sig trygt og sikkert.

Gyngens blidt vuggende bevægelser beroliger samtidig barnet, og hjælper det med at slappe af, hvis det er træt, lidt utilpas eller trænger til en pause fra alle de nye indtryk. Hvis barnet er forkølet eller har ondt i ørerne, kan den ende af liften, hvor hovedet skal placeres, hæves lidt. Et lidt hævet hovedgærde formindsker det smertefulde tryk i barnets bihuler og øregange, der opstår ved forkølelse og ørepine.

Bestil nu

HØJ
KVALITET

Babyrest er CE-godkendt og testet i henhold til DS/EN 1466:2004 – Børneomsorgsprodukter – Lifte og stativer.

Babyrest kan bruges fra barnet er nyfødt og indtil barnet vejer 7 kg, eller ikke længere kan ligge i liften.

Liften kan monteres med et let hævet hovedgærde, hvilket formindsker trykket i barnets bihuler og øregange, hvis det er forkølet eller har ondt i ørerne.